Glamdring retri paladin - NEPŘIJATÝ
+2
Booze
Glamdring
6 posters
Strana 1 z 1
Glamdring retri paladin - NEPŘIJATÝ
Vaše jméno, jméno postavy, věk: Glamdring, 23rokov
Alt postava/y (nick, lvl, class, spec): Wf 80 enha shaman PVP
Zaměření (PvE + GS): Retri 5800gs pve
Talenty: retri pve/holy PVP (mam aj pve 5600gs)
Profese: Ins, herb
Odkaz na armory: http://arsenal.twinstar.cz/character-sheet.xml?r=Deimos&n=Glamdring
Odkaz na talenty: http://arsenal.twinstar.cz/character-talents.xml?r=Deimos&cn=Glamdring&group=1
Používané addony: DBM, WIM, Recount
Obrázek svého UI z raidu: HC dneska rano, https://2img.net/h/s2.postimg.cc/in8nuvk3t/image.jpg
Předcházející guildy: The Frozen Legion
Důvod odchodu z předchozí guildy: Raid time nevyhovujúci a progress prveho Quarteru neprosím.
Zkušenosti s raidováním na TwinStaru (znalost taktik): Naxx, UD, TOC, ICC 7/9 tieto taktiky viem
Čas, kdy můžu hrát WoW (přesné časy): Piatok, sobota, nedeľa večer = tu môžem raidy. Cez tyžden hrám len daily, pracujem.
Proč právě Cilmelya?: S informácií čo sa ku mne dostali máte raid time víkend, čo je u mňa podstatné.
Komunikační programy: Mumble + mikrofon
Napiště něco o sobě, co by nás mohlo zaujmout: Zasnúbený, 190cm vysoký, dlhé čierne vlasy po lopatky, pracujem na cigánov.
Áno, stručná prihláška, ale jasná.
Alt postava/y (nick, lvl, class, spec): Wf 80 enha shaman PVP
Zaměření (PvE + GS): Retri 5800gs pve
Talenty: retri pve/holy PVP (mam aj pve 5600gs)
Profese: Ins, herb
Odkaz na armory: http://arsenal.twinstar.cz/character-sheet.xml?r=Deimos&n=Glamdring
Odkaz na talenty: http://arsenal.twinstar.cz/character-talents.xml?r=Deimos&cn=Glamdring&group=1
Používané addony: DBM, WIM, Recount
Obrázek svého UI z raidu: HC dneska rano, https://2img.net/h/s2.postimg.cc/in8nuvk3t/image.jpg
Předcházející guildy: The Frozen Legion
Důvod odchodu z předchozí guildy: Raid time nevyhovujúci a progress prveho Quarteru neprosím.
Zkušenosti s raidováním na TwinStaru (znalost taktik): Naxx, UD, TOC, ICC 7/9 tieto taktiky viem
Čas, kdy můžu hrát WoW (přesné časy): Piatok, sobota, nedeľa večer = tu môžem raidy. Cez tyžden hrám len daily, pracujem.
Proč právě Cilmelya?: S informácií čo sa ku mne dostali máte raid time víkend, čo je u mňa podstatné.
Komunikační programy: Mumble + mikrofon
Napiště něco o sobě, co by nás mohlo zaujmout: Zasnúbený, 190cm vysoký, dlhé čierne vlasy po lopatky, pracujem na cigánov.
Áno, stručná prihláška, ale jasná.
Glamdring- Poèet pøíspìvkù : 4
Re: Glamdring retri paladin - NEPŘIJATÝ
Prihlaska strusna ale vystizna ako si uz napisal. No ja neviem dvaja R3 sa hlasia takze jeden z vas bude prijaty. Ja sa priklanam k tebe za mna ANO
Booze- Poèet pøíspìvkù : 32
Screen z HC a z bosse kde se nejvíc plošní , pro mě uplně nepodstatný, kromě toho UI Ale jako retráka potřebujem kvalitního, a já ti šanci dávám stejně jako Vindicatorovi, a už je jen na vás jak se pedvedete Takže na zkoušku PRO.
Jaquin- Poèet pøíspìvkù : 83
Bohužial u tejto prihlášky som PROTI PRIJATIU
Tolko retri paladinov zas asi nepotrebujeme a prikláňam sa skôr ku Vindicatorrovy ako som písal v jeho prihláške.
Tolko retri paladinov zas asi nepotrebujeme a prikláňam sa skôr ku Vindicatorrovy ako som písal v jeho prihláške.
Liquicity- Poèet pøíspìvkù : 10
Co se týče přihlášky tak hezky stručná a vtipná. Líbíš se mi stejně jak vindicatorr co se k nám hlásí. Takže si přečti co jsem napsal tam. A napiš sem, jestli máš čas v sobotu, nebo neděli po páte na ICC10 nebo 25ku, ale ta je na dva dny už rozdělena...
Vidim, tak napíš čas a deň, keď to real life dovolí budem ready.
Sobota se chodí 10. Od 19:30 se de 25 s tím, že se za +-dvě hoďky sejmou bossové, kromě profy, queen a sindy. V neděli je docházka + progress sindy. Jinak queen a profu máme už sejmutý.
Kdyby nevyšel retri, tak ti můžeme nabídnout místo holy paly, kterého aktuálně nemáme žádného aktivního. Samozdřejmě s tím, že by sis musel udělat PvE holy talenty.
Kdyby nevyšel retri, tak ti můžeme nabídnout místo holy paly, kterého aktuálně nemáme žádného aktivního. Samozdřejmě s tím, že by sis musel udělat PvE holy talenty.
Liman- Poèet pøíspìvkù : 51
Žádný aktivní holy pala ? Je tu Killdone a já, smutný, mam vysoký horečky křeče , nedojdu na raid a už nejsem aktivní to zamrzí :-/
Anonymní- Anonymní
Kryštůfku netrucuj pořád my s Tebou počítáme, ale potřebujeme mít lidi v záloze. V lepších guildách chodí pořád ti samí, a když náhodou někdo nedojde, tak musí být záloha. Proto potřebujeme mít od každé classy aspoň jednoho navíc...
Kažfopádně jsem pro Jak by řekla Citronka (kdysi dávno) vyhodit je můžeme vždycky
Anonymní- Anonymní
V sobotu v 19:15 bud online na ICC25, sebou 2x flasku, haste potky. Raid time do 22:30 max. Hlas se u Liman, Wakka nebo Tiro...
Nakoľko tu pravdepodobne zajtra nebudem, urobil som si IDcko na ICC 25.
Ok, tedy příští týden. Stejný čas. 19:30 so a docházka v ne.
Liman- Poèet pøíspìvkù : 51
Tak beriem svoju prihlášku preč, jednak už Vás tu dlho naťahujem, a zase zajtra tu nebudem pretože budem zo snúbenicou, takže ma neuvidite na test raide. Prenecham miesto Vindicatorovi, on ma určite viac času nato. A taktiež ma trošku zarazilo spravanie jedneho hrača od vas, Jaquina..., napadol ma stym že mam zly meta socket, a ja som mu odovodnil preco ho mam a nakoniec to skoncilo vyhrazanim sa ze cloveka ako ja nepotrebujete v guilde.... nejde o to si nechat poradit, ale ide oto ze kazdy ma nejaky svoj sposob hrania, a zase koli tomu ze si nevymenim meta gem mi pisat taketo sracky ako on, neviem, neprosim, neviem aky ma rank u vas, prepacte ze som to zdrziaval, prajem vam vela stastia v progrese. A dufam ze som sa nikoho nedotkol.
Ok, když napíšu, že osobně nemám rád a v guildě nechci člověka, který si nenechá dobře poradit, tak budiž... Ale že je to výhružka ...
NEPŘIJATÝ.
NEPŘIJATÝ.
Naposledy upravil Jaquin dne Fri Jun 14, 2013 8:48 pm, celkově upraveno 1 krát (Reason for editing : vsuvka)
Jaquin- Poèet pøíspìvkù : 83
Similar topics
» Relli-Retri paladin - NEPŘIJAT
» Vindicatorr/Paladin/retri - PŘIJAT
» Pakotaqt - Paladin - NEPŘIJAT
» Killdone - Holy paladin - PŘIJAT
» Ellindra - paladin - Holy - přijat
» Vindicatorr/Paladin/retri - PŘIJAT
» Pakotaqt - Paladin - NEPŘIJAT
» Killdone - Holy paladin - PŘIJAT
» Ellindra - paladin - Holy - přijat
Strana 1 z 1