Vindicatorr/Paladin/retri - PŘIJAT
+5
Liquicity
Booze
Jaquin
Mollekai
Vindicator
9 posters
Strana 1 z 1
Vindicatorr/Paladin/retri - PŘIJAT
Vaše jméno, jméno postavy, věk: Lubomir, Vindicatorr, 20rokov
Alt postava/y (nick, lvl, class, spec): Saelly lvl 74 hunter
Zaměření (PvE + GS)= Retri 5529GS
Talenty: Retri/retri
Profese: Tail/Eng - robil som iba po bonusy (haste+ap z backu)
Odkaz na armory: http://armory.twinstar.cz/character-sheet.xml?r=Deimos&cn=Vindicatorr
Odkaz na talenty: http://armory.twinstar.cz/character-talents.xml?r=Deimos&cn=Vindicatorr&group=2
Používané addony: DBM,Omen, Xperl a este par dalsich
Obrázek svého UI z raidu: http://imageshack.eu/wPn -- neni to síce z raidu ale, je tam viditelny eq aj staty+ to UIcko
Předcházející guildy : Kedysi davno som bol v Soul Reavers z warrom Nick : Flamebreath, potom som tu dlho nehral a warra som predal.. takze teraz to u vas skusam ako u prvej guildy tu na twine.
Důvod odchodu z předchozí guildy:----
Zkušenosti s raidováním na TwinStaru (znalost taktik):UD poznam po freyu, ICC, ToC/ToGC ovládam.
Čas, kdy můžu hrát WoW (přesné časy):Pokiaľ niesom v škole tak som tu cca od 10 rano do tej 22 vecer.
Proč právě Cilmelya?: No hlavne u vas poznám pár ľudí hlavne hráča Liquicity(kamarát z realu) a Windua s ktorymi som bol uz v Soul Reavers a hlavne hľadám dobré guild zázemie.
Komunikační programy: Mummble, TS3, Skype
Napiště něco o sobě, co by nás mohlo zaujmout: Zdar, volám sa Lubomír bývam na Strednom Slovensku mám 20rokov a študujem na vysokej skole ekonomického zamerania. Ako som písal na twine som kedysi hrával ale neskor som ho vymenil za Anathemu kde som pôsobil cca 1rok ale pre nestabilitu serveru a hlavne lagy som stade odisiel a zase som zacal hravat tu na twine. Moje hobby je hlavne WoW, chemia a ekonomia
Čo vám asi bude vadiť na mojom pve geare je ten wf back a wf wepka, bohužial nemám štastie na rolly takže pre mňa je
nemožné niečo vyhrať na world raide, myslím si že svoju class ovládam dobre tak dúfam že mi dáte šancu
S pozdravom
Alt postava/y (nick, lvl, class, spec): Saelly lvl 74 hunter
Zaměření (PvE + GS)= Retri 5529GS
Talenty: Retri/retri
Profese: Tail/Eng - robil som iba po bonusy (haste+ap z backu)
Odkaz na armory: http://armory.twinstar.cz/character-sheet.xml?r=Deimos&cn=Vindicatorr
Odkaz na talenty: http://armory.twinstar.cz/character-talents.xml?r=Deimos&cn=Vindicatorr&group=2
Používané addony: DBM,Omen, Xperl a este par dalsich
Obrázek svého UI z raidu: http://imageshack.eu/wPn -- neni to síce z raidu ale, je tam viditelny eq aj staty+ to UIcko
Předcházející guildy : Kedysi davno som bol v Soul Reavers z warrom Nick : Flamebreath, potom som tu dlho nehral a warra som predal.. takze teraz to u vas skusam ako u prvej guildy tu na twine.
Důvod odchodu z předchozí guildy:----
Zkušenosti s raidováním na TwinStaru (znalost taktik):UD poznam po freyu, ICC, ToC/ToGC ovládam.
Čas, kdy můžu hrát WoW (přesné časy):Pokiaľ niesom v škole tak som tu cca od 10 rano do tej 22 vecer.
Proč právě Cilmelya?: No hlavne u vas poznám pár ľudí hlavne hráča Liquicity(kamarát z realu) a Windua s ktorymi som bol uz v Soul Reavers a hlavne hľadám dobré guild zázemie.
Komunikační programy: Mummble, TS3, Skype
Napiště něco o sobě, co by nás mohlo zaujmout: Zdar, volám sa Lubomír bývam na Strednom Slovensku mám 20rokov a študujem na vysokej skole ekonomického zamerania. Ako som písal na twine som kedysi hrával ale neskor som ho vymenil za Anathemu kde som pôsobil cca 1rok ale pre nestabilitu serveru a hlavne lagy som stade odisiel a zase som zacal hravat tu na twine. Moje hobby je hlavne WoW, chemia a ekonomia
Čo vám asi bude vadiť na mojom pve geare je ten wf back a wf wepka, bohužial nemám štastie na rolly takže pre mňa je
nemožné niečo vyhrať na world raide, myslím si že svoju class ovládam dobre tak dúfam že mi dáte šancu
S pozdravom
Vindicator- Poèet pøíspìvkù : 17
Re: Vindicatorr/Paladin/retri - PŘIJAT
Myslim si ze este pre jedneho retardina by sa miesto naslo ale iba v tom pripade ak by vedel tocit.....na skusku by som bol PRO
Mollekai- Poèet pøíspìvkù : 17
Kvalitního Retríka v main raidu bych viděl rád, v PVP asi skill budeš, znáš se s Luquicity tak možná + pro tebe, jen nevím jak moc dobrý je ten haste trinket s kterým sem tě potkal a který máš i na screenu , ale jinak sem PRO, vyzkoušíme a doufám, že to půjde .
Jaquin- Poèet pøíspìvkù : 83
no ten trinket je asi to najlepsie co mozem zatial zohnat pretoze DV ani WFS nepripada do uvahy s mojim stastim na rolly
Teraz si dal prihlasku druhy R3. Ked si mam vybrat kedze miesto je asi len pre 1. Za mna NIE
Booze- Poèet pøíspìvkù : 32
Osobne sa prikláňam skôr k Vindicatorrovy, síce má možno horší EQ ale zaručujem sa za jeho kvality a schopnosti, viem že má odprogressované ICC a za retri paladina fakt vie hrať a od toho sme predsa guilda aby sme pomohli luďom nabrať ten EQ..
Za mňa jednoznačne PRE PRIJATIE
Za mňa jednoznačne PRE PRIJATIE
Liquicity- Poèet pøíspìvkù : 10
Přesně tak, souhlasím s Luqui, u přihlášky by jsme neměli koukat jenom na jejich gear...
Jaquin- Poèet pøíspìvkù : 83
Týjo, fakt těžký rozhodování, určitě oba dva co se hlásíte víte co dělat za svoji postavu. V raidu máme 1x retrinu a místo pro druhou se bude těžko hledat, vzhledem k tomu kolik se hlásí na raid meleeček, ale šance je. Raidujeme převážně přes víkend a to můžete oba dva. U jednoho vidím výhody a u druhého taky, těžko Vás vyzkoušíme oba naráz. Takže se nějak domluvíme, tady. V sobotu a neděli jsou 2x ICC 10ky a v sobotu ICC25 a v neděli docházka ICC25. Přesný čas kdy a co napíšeme a domluvíme se. Jestli budeš mít čas, tak sem písni...
Napis cas a den ja sa prisôsobim
V sobotu v 19:15 bud online na ICC25, sebou 2x flasku, haste potky. Raid time do 22:30 max. Hlas se u Liman, Wakka nebo Tiro...
Zdar chlapi ... Chcem sa ospravedlniť že som sa nedostavil na ten test raid ale bohužiaľ môj notebook nevydržal tvrdosť mojej ruky proste som si dojebal Hdd a nový mi príde v priebehu budúceho tyzdna o postavu sa mi bude zatiaľ starať Liquicity. Dúfam že to nebude mať vplyv na moju prihlášku .. Keby sa to dalo a ten test raid by sa odložil na budúci wikend bolo by to super
Za mě proti
V neděli dopoledne už si arenoval, takže to asi nebude ta spravná "výmluva".
Co se týče gearu, tak Glamdring by měl točit líp (nemá wf wep, lepší trinky, wf back)
V neděli dopoledne už si arenoval, takže to asi nebude ta spravná "výmluva".
Co se týče gearu, tak Glamdring by měl točit líp (nemá wf wep, lepší trinky, wf back)
Odbornik- Poèet pøíspìvkù : 33
Odborník vadí ti že si tú arénu prehral? myslím že není problém dodať screen že ID na žiadne ICC nemá potrebovali sme odohrať 1 arénu a jeho bratranec nebol doma (zložitá rodinná situácia) tak ju odohral na jeho noťase..
Ne, opravdu mi nevadí, že jsme prohráli arenu s total anti combem. Spíš bych se smál, kdyby jsme vyhráli
Naposledy upravil Odbornik dne Wed Jun 12, 2013 10:48 am, celkově upraveno 1 krát
Nahealil si viac než Tydyyt pomaly nebudem sa k tomu vyjadrovať... a ak máš niečo proti tomu že včera odohral jednu arénu, tiež môžem vytiahnut zo včera vytiahnuť niečo na tvojho kamoša Tydyyta a icc
Bože ty seš hrozná dilina...
Napsal jsem svůj názor na přijetí 1 ze 2 retrin, Glamdring je na tom equipově líp... nebál se napsat, že nemá v sobotu čas, tak si udělal id s worldem... má offspec holy...
Když srovnám achivy těch dvou, tak na 25tce jsou na tom stejně. VIndicatorr nechodí nebo nedal icc10, takže z toho soudím, že nefarmí emblemy, tzn. že nejde o pve hráče, ale třeba o někoho, kdo chce jen DBW. Glamdring chodí icc10, takže farmí frosty a asi ho zajímá pve.
Pak tady máš recent activity: http://arsenal.twinstar.cz/character-feed.xml?r=Deimos&cn=Vindicatorr
http://arsenal.twinstar.cz/character-feed.xml?r=Deimos&cn=Glamdring
A ty do mě jebeš skrz areny...
Máš tady dalších 50 členů, kteří můžou napsat svůj pozitivní hlas, tohle je jen můj osobní názor... kapišto?
Napsal jsem svůj názor na přijetí 1 ze 2 retrin, Glamdring je na tom equipově líp... nebál se napsat, že nemá v sobotu čas, tak si udělal id s worldem... má offspec holy...
Když srovnám achivy těch dvou, tak na 25tce jsou na tom stejně. VIndicatorr nechodí nebo nedal icc10, takže z toho soudím, že nefarmí emblemy, tzn. že nejde o pve hráče, ale třeba o někoho, kdo chce jen DBW. Glamdring chodí icc10, takže farmí frosty a asi ho zajímá pve.
Pak tady máš recent activity: http://arsenal.twinstar.cz/character-feed.xml?r=Deimos&cn=Vindicatorr
http://arsenal.twinstar.cz/character-feed.xml?r=Deimos&cn=Glamdring
A ty do mě jebeš skrz areny...
Máš tady dalších 50 členů, kteří můžou napsat svůj pozitivní hlas, tohle je jen můj osobní názor... kapišto?
Naposledy upravil Odbornik dne Mon Jun 10, 2013 4:53 pm, celkově upraveno 1 krát
Tak začal si tu s tímy arénami ty takže si čítaj čo píšeš a potom buzeruj, dík.
Rozhodne se priklanim k Vindicatorrovi. Zname se uz dlouho a vim, ze ma ICC odprogresovane kompletne, nekolikrat (na anatheme ma i shadowmourne a full 277lvl eq).
Co se tyce toho "nechozeni" tady ... ma na tom jiste velky podil kvalit zdejsich world raidu.
Co se tyce DBW ... snad pouzitelne jen v pve ... ale co ja vim,ze ?
Kazdopadne jsem vsema dvaceti pro Vindicatorra, neni s tim vocaskem nuda a co mu date pod ruku to se nauci jak nejlip to je mozne.
PRO !
Co se tyce toho "nechozeni" tady ... ma na tom jiste velky podil kvalit zdejsich world raidu.
Co se tyce DBW ... snad pouzitelne jen v pve ... ale co ja vim,ze ?
Kazdopadne jsem vsema dvaceti pro Vindicatorra, neni s tim vocaskem nuda a co mu date pod ruku to se nauci jak nejlip to je mozne.
PRO !
Killdone- Poèet pøíspìvkù : 4
Pište si co chcete, ale já chci, aby byli viděni na nějakém raidu
To odbornik:Nedavam prednost PVP pred PvEckom... ktym arenam, mali sme odohranych 9 aren a potrebovali sme mat 10 aby sme dostali AP takze sme v nedelu ci kedy to bolo odohrali iba 1! arenu a ja som siel do 15min off kedže som nebol na vlastnom PC ale na bratrancovom ktory v tu dobu nebol doma. A prosim netahajte mi do prihlasky nejake stupidne areny ktore tu nikoho nezaujimaju
Uz mi prisiel novy HDD takze som schopny dojst na ten test raid.
K tomu ICC 10 skusal som to fakt dost krat ale furt sa to bud nezlozilo alebo chceli aby som postol achiev ktory bohuzial nemam -_-
A myslis si ze sa vyhybam icc 10?
Ja by som si to velmi rad zasiel,vsak mi tam najviac itemov pada
K tomu ICC 10 skusal som to fakt dost krat ale furt sa to bud nezlozilo alebo chceli aby som postol achiev ktory bohuzial nemam -_-
A myslis si ze sa vyhybam icc 10?
Ja by som si to velmi rad zasiel,vsak mi tam najviac itemov pada
yep for test
Kissoflife- Poèet pøíspìvkù : 12
Similar topics
» Glamdring retri paladin - NEPŘIJATÝ
» Relli-Retri paladin - NEPŘIJAT
» Killdone - Holy paladin - PŘIJAT
» Ellindra - paladin - Holy - přijat
» Frenzykiller, paladin Tank/Holy - PŘIJAT