Milruck destro/demo lock - NEPŘIJAT
5 posters
Strana 1 z 1
Milruck destro/demo lock - NEPŘIJAT
aše jméno, jméno postavy, věk: Lukáš,Mirluck,20 let
Alt postava/y (nick, lvl, class, spec): Nevedu
Zaměření (PvE + GS): Destro/demo 5280gs
Talenty: main spec destro
Profese: Tailor/herb
Odkaz na armory:
Odkaz na talenty:
Používané addony: Omen, DBM, Bartender,Recount
Obrázek svého UI z raidu:
Předcházející guildy: Shadows of Immortality
Důvod odchodu z předchozí guildy: edeni guildy si myslelo ze si muze delat co chce (ano byla to ma demnce ze sem je poslechl)ale rekli ze je potreba retri pala warlocku bylo v nasi guilde dostatek a proto sem se teda domluvil s vedeni ze prodam sveho Topoveho locka a koupim retrinu pri vcerejsim raidu mi bylo receno ze retrina neni potreba takze sem tuto vec udelal naprosto zbytecne a prisel tka o super postavu......a co si budeme povidat to prece cloveka dozere
Zkušenosti s raidováním na TwinStaru (znalost taktik): NAX,UD,TOC,TOGC 10 25hc 4/5 anub na 2%
Čas, kdy můžu hrát WoW (přesné časy): kdykoliv je treba:D
Proč právě Cilmelya?: Hledam perspektivni guildu ualiance
Komunikační programy: Mumble, TeamSpeak
Napiště něco o sobě, co by nás mohlo zaujmout: Ahojte,pochazim z ostravy a pracuji jako pekar ve volnem case se venuju wow a sve pritelkyni .......mam vysoke znalosti vsech taktik na all NR raidy i na nadchazejici se icc.......jinka sme hodny mili a dalsi zvasty vsak to znate
PS: bylo mi receno ze mam dat prihlasku bez linku jelikoz mi to enlso tak kdyby neco staci rici ukazu se ve hre nebo neak to posefujeme
Alt postava/y (nick, lvl, class, spec): Nevedu
Zaměření (PvE + GS): Destro/demo 5280gs
Talenty: main spec destro
Profese: Tailor/herb
Odkaz na armory:
Odkaz na talenty:
Používané addony: Omen, DBM, Bartender,Recount
Obrázek svého UI z raidu:
Předcházející guildy: Shadows of Immortality
Důvod odchodu z předchozí guildy: edeni guildy si myslelo ze si muze delat co chce (ano byla to ma demnce ze sem je poslechl)ale rekli ze je potreba retri pala warlocku bylo v nasi guilde dostatek a proto sem se teda domluvil s vedeni ze prodam sveho Topoveho locka a koupim retrinu pri vcerejsim raidu mi bylo receno ze retrina neni potreba takze sem tuto vec udelal naprosto zbytecne a prisel tka o super postavu......a co si budeme povidat to prece cloveka dozere
Zkušenosti s raidováním na TwinStaru (znalost taktik): NAX,UD,TOC,TOGC 10 25hc 4/5 anub na 2%
Čas, kdy můžu hrát WoW (přesné časy): kdykoliv je treba:D
Proč právě Cilmelya?: Hledam perspektivni guildu ualiance
Komunikační programy: Mumble, TeamSpeak
Napiště něco o sobě, co by nás mohlo zaujmout: Ahojte,pochazim z ostravy a pracuji jako pekar ve volnem case se venuju wow a sve pritelkyni .......mam vysoke znalosti vsech taktik na all NR raidy i na nadchazejici se icc.......jinka sme hodny mili a dalsi zvasty vsak to znate
PS: bylo mi receno ze mam dat prihlasku bez linku jelikoz mi to enlso tak kdyby neco staci rici ukazu se ve hre nebo neak to posefujeme
Anonymní- Anonymní
Re: Milruck destro/demo lock - NEPŘIJAT
No urcite destro/demo lock by sa hodil volil by som skor keby si chodil za demo kedze momentalne ziadneho nemame
Booze- Poèet pøíspìvkù : 32
neni problem ale za demo nevytocim tolik jako za destro ale jasne demo neni an dmg ale na suport
Anonymní- Anonymní
poprosim scren ui
Wakka- Poèet pøíspìvkù : 8
swodn- Poèet pøíspìvkù : 21
ked hodíš Demo locka budeme radi určite Som za
Kekksi- Poèet pøíspìvkù : 2
musim sklamat s screenem UI bouzel tato stranka kterou ste mi postli nejde a jak uz sem hovoril nemuzu z neakeho uvotu do tohoto topicu postovat odkazy ..........prectete si poradne mou prihlasku jinka nevydim problem za to abych jel demo aspon si to poradne oprasim
Anonymní- Anonymní
Ja jsem pro na tych screenoch se pracuje aby to šlo
mam pockat na vyjadreni jeste nekterych clenu nebo to mma brat jako prijat?? kazdopadne pockam jak dlouho bude treba
Anonymní- Anonymní
Zdravím Ta
Rád by som ta videl na raide. posledná skusenosť z demo lockem ktorý sa uchadzal do guildy bola neprijemna daval menej SP než muj totem of wrath.
Kedže už by mohli fungovať screene ale nemame to odskušane ... když ta mne kontaktovať na nick Swodn v hre som každý den od 17:30 logly
Ďakujem z pozdravom swodn
Rád by som ta videl na raide. posledná skusenosť z demo lockem ktorý sa uchadzal do guildy bola neprijemna daval menej SP než muj totem of wrath.
Kedže už by mohli fungovať screene ale nemame to odskušane ... když ta mne kontaktovať na nick Swodn v hre som každý den od 17:30 logly
Ďakujem z pozdravom swodn
tak reknu ti to takhle s procem se vsim sem schopnej dat az 490-560 sp akorat je jeden problem nejsou goldy nemuzu si je s neakyho duvodu prevest z hordy a nemam ani jeden glyph na demo takze stim bych trosku pobrzdil musim nejdrive zarobit a dodelat jinak urcite se ozvu in game
Anonymní- Anonymní
Goldy nejsou problem a nikdy nebyly
Opraveno na foru fkladani odkazu... tak vkladejte vaze UI z raidu díky, jinak v sobotu nebo neděli, Ti jeste napisem presny cas na nejaky raidik...
http://s13.postimage.org/u3ae9mghj/Wo_W ... 122341.jpg
http://armory.twinstar.cz/character-sheet.xml?r=Deimos&cn=Mirluck
http://armory.twinstar.cz/character-talents.xml?r=Deimos&cn=Mirluck
zde jsou vsechny odkazy ktere byli pozadovany akorat ui nemam z raidu na alianci sem jich moc nebyl jinka budu cekat na vikend
http://armory.twinstar.cz/character-sheet.xml?r=Deimos&cn=Mirluck
http://armory.twinstar.cz/character-talents.xml?r=Deimos&cn=Mirluck
zde jsou vsechny odkazy ktere byli pozadovany akorat ui nemam z raidu na alianci sem jich moc nebyl jinka budu cekat na vikend
Anonymní- Anonymní
Jo super už to funguje
Prominte byl se v práci dnes na skok nebyl sem na WoW zítra tam su
Zajdeme si na raid nejaký
Prominte byl se v práci dnes na skok nebyl sem na WoW zítra tam su
Zajdeme si na raid nejaký
Similar topics
» Temuura - Destro Lock - NEPŘIJAT
» Roobiin -Frost Dk - Destro lock - NEPŘIJAT
» Sepulture-Demo/Affli - NEPŘIJAT