Druzgo Resto/Ele shaman - NEPŘIJAT
+3
Jaquin
Mollekai
Druzgo
7 posters
Strana 1 z 1
Chcete ma?
Druzgo Resto/Ele shaman - NEPŘIJAT
Vaše jméno, jméno postavy, věk: Tomas, Druzgo 22r.
Alt postava/y (nick, lvl, class, spec): nemam
Zaměření (PvE + GS): PVE RESTO 5909 GS/ELE 5666 GS/ENCHA 5600 GS
Talenty: main RESTO, OFF ELE/ENCHA
Profese: JWC/Ench
Odkaz na armory: http://armory.twinstar.cz/character-sheet.xml?r=Deimos&cn=Druzgo
Odkaz na talenty: http://armory.twinstar.cz/character-talents.xml?r=Deimos&cn=Druzgo&gn=The+Old+Republic
Používané addony: Nebudem vypisovat vsetky ale len tie zakladne na upravenie UI pre raidovanie - Healbot, Omen, OminCC, Quartz, Recount, Xpearl, DBM. V pripade ze mam talenty v Encha tak este zapinam addony - Maelstrom Maestro, ShockAndAwe.
Obrázek svého UI z raidu: http://tinypic.com/view.php?pic=157c08&s=5
Předcházející guildy: Horde Legion (stara guilda este z cias TBC na Anthorii), The Old Republic (Anthoria/Twin)
Důvod odchodu z předchozí guildy: Stagnujuci progress, rad by som si zahral poriadne raidy.
Zkušenosti s raidováním na TwinStaru (znalost taktik): ICC je easy, vsetky taktiky viem.
Čas, kdy můžu hrát WoW (přesné časy): kedykolvek prisposobim sa guilde
Proč právě Cilmelya?: Padli ste mi do oka v Dalarane. Pocul som ze mate dobry progress.
Komunikační programy: TS
Napiště něco o sobě, co by nás mohlo zaujmout: Som clovek, ktory neberie tuto hru tak vazne aby sa koly nej s niekym pohadal. Som zasadovy. V pripade Wowka kladiem veci ako zdravie, rodina a skola pred tuto hru. Wowko hram uz minimalne 7 rokov. Vzdy som hral samana a nikdy som nepotreboval hrat za nejaku inu classu, nakolko saman moze byt vsetko okrem tanka, takze viem hrat za vsetky talent stromy. Preferujem resto, potom ele a potom encha. Co sa tyka theorycraftu tak to tu nebudem rozpisovat. Kazdopadne s aktualnym EQ co mam na restoshamanovi dokazem vytocit 12,7k HPS (25man Queena) avsak vela zalezi na kompozicii healerov a aki su dobri v ovladani svojej classy. Co sa tyka ele tak to je o nieco slabsie ako by som chcel nakolko je to main off spec a s aktualnym EQ na single target vytocim maximalne 8k. V kazdom pripade dokazem sa prisposobit potrebam raidu a chodit aj resto aj ele. Encha nebudem rozpisovat.
Prinos pre guildu? Dalsi kvalitny clovek do raidov, ktoremu netreba vraviet co ma robit.
Alt postava/y (nick, lvl, class, spec): nemam
Zaměření (PvE + GS): PVE RESTO 5909 GS/ELE 5666 GS/ENCHA 5600 GS
Talenty: main RESTO, OFF ELE/ENCHA
Profese: JWC/Ench
Odkaz na armory: http://armory.twinstar.cz/character-sheet.xml?r=Deimos&cn=Druzgo
Odkaz na talenty: http://armory.twinstar.cz/character-talents.xml?r=Deimos&cn=Druzgo&gn=The+Old+Republic
Používané addony: Nebudem vypisovat vsetky ale len tie zakladne na upravenie UI pre raidovanie - Healbot, Omen, OminCC, Quartz, Recount, Xpearl, DBM. V pripade ze mam talenty v Encha tak este zapinam addony - Maelstrom Maestro, ShockAndAwe.
Obrázek svého UI z raidu: http://tinypic.com/view.php?pic=157c08&s=5
Předcházející guildy: Horde Legion (stara guilda este z cias TBC na Anthorii), The Old Republic (Anthoria/Twin)
Důvod odchodu z předchozí guildy: Stagnujuci progress, rad by som si zahral poriadne raidy.
Zkušenosti s raidováním na TwinStaru (znalost taktik): ICC je easy, vsetky taktiky viem.
Čas, kdy můžu hrát WoW (přesné časy): kedykolvek prisposobim sa guilde
Proč právě Cilmelya?: Padli ste mi do oka v Dalarane. Pocul som ze mate dobry progress.
Komunikační programy: TS
Napiště něco o sobě, co by nás mohlo zaujmout: Som clovek, ktory neberie tuto hru tak vazne aby sa koly nej s niekym pohadal. Som zasadovy. V pripade Wowka kladiem veci ako zdravie, rodina a skola pred tuto hru. Wowko hram uz minimalne 7 rokov. Vzdy som hral samana a nikdy som nepotreboval hrat za nejaku inu classu, nakolko saman moze byt vsetko okrem tanka, takze viem hrat za vsetky talent stromy. Preferujem resto, potom ele a potom encha. Co sa tyka theorycraftu tak to tu nebudem rozpisovat. Kazdopadne s aktualnym EQ co mam na restoshamanovi dokazem vytocit 12,7k HPS (25man Queena) avsak vela zalezi na kompozicii healerov a aki su dobri v ovladani svojej classy. Co sa tyka ele tak to je o nieco slabsie ako by som chcel nakolko je to main off spec a s aktualnym EQ na single target vytocim maximalne 8k. V kazdom pripade dokazem sa prisposobit potrebam raidu a chodit aj resto aj ele. Encha nebudem rozpisovat.
Prinos pre guildu? Dalsi kvalitny clovek do raidov, ktoremu netreba vraviet co ma robit.
Druzgo- Poèet pøíspìvkù : 3
Re: Druzgo Resto/Ele shaman - NEPŘIJAT
Som ZA na skusku....btw vyhodit ho mozeme vzdy
Mollekai- Poèet pøíspìvkù : 17
Taky bych ti dal šanci, ale test by proběhl až příští ID, jelikož už máme ICC25 rozeběhnutý ID, jedině že by někdo odpadl ještě dneska...
Jaquin- Poèet pøíspìvkù : 83
Som PRE PRIJATIE NA SKÚŠKU ale možno by sa nám hodil skôr aktívny elemental, healerov máme v súčasnej dobe si myslím celkom dosť.
Liquicity- Poèet pøíspìvkù : 10
Tiez by som bol skor za mentala:D
Mollekai- Poèet pøíspìvkù : 17
Jednoznacne Za,
Speedo- Poèet pøíspìvkù : 2
Pěkná, přehledná přihláška, equip, talenty, glyphy supr. Pro Tebe se místo v raidu najde, PRO
NElíbí se mi tvá přihláška v DS... a ještě k tomu v DB ...
Změnil sem názor a to definitivní PROTI.
Změnil sem názor a to definitivní PROTI.
Naposledy upravil Jaquin dne Mon Jun 17, 2013 6:56 pm, celkově upraveno 1 krát (Reason for editing : vsuvka)
Jaquin- Poèet pøíspìvkù : 83
Nechápu to tvoje spojení glyphů a talentů? Specializuješ se na tank healera nebo raid healera?
Nemít vytalentěnej dispell by mi nevadilo, ale Tidal Force a instant mít prostě musíš. I na úkor Healing Way nebo Elemental Weapons, tam pak záleží, jestli si tank/raid healer.
Meta gem: 25 sp + 2% int proč? Nemáš dost many, aby se ti vyplatil.
Edit: Teď se dívám, máš přihlášku v DS se stejným důvodem "Padli ste mi do oka v dalarane" . Takže jsem PROTI
Nemít vytalentěnej dispell by mi nevadilo, ale Tidal Force a instant mít prostě musíš. I na úkor Healing Way nebo Elemental Weapons, tam pak záleží, jestli si tank/raid healer.
Meta gem: 25 sp + 2% int proč? Nemáš dost many, aby se ti vyplatil.
Edit: Teď se dívám, máš přihlášku v DS se stejným důvodem "Padli ste mi do oka v dalarane" . Takže jsem PROTI
Odbornik- Poèet pøíspìvkù : 33
raid/tank heal preto mam tak tie talenty a glyphy tak ako mam. Na tidal force a instantny heal mam iny nazor. Tie talenty by som zaradil viac do pvp. Inak to su take drobnosti tieto talenty. Kazdemu vyhovuje nieco ine. V konecnom dosledku to hps ani neovplyvni nakolko ma to dlhy CD.
Prosim mozem vediet preco maju vsetci problem s tym ze som si v jeden a ten isty cas podal prihlasky do viacerych guild. Hovori to nieco zle o mne alebo nieco podobne. Za celych 7 rokov co hram som bol v 2 guildach, ktore skoncili pretoze ludia prestali hrat. Ako viac by som mohol dokazat ze ak ma raz niekto naberie tak neleavnem len tak pre nejaku malichernosť.
Prosim mozem vediet preco maju vsetci problem s tym ze som si v jeden a ten isty cas podal prihlasky do viacerych guild. Hovori to nieco zle o mne alebo nieco podobne. Za celych 7 rokov co hram som bol v 2 guildach, ktore skoncili pretoze ludia prestali hrat. Ako viac by som mohol dokazat ze ak ma raz niekto naberie tak neleavnem len tak pre nejaku malichernosť.
rusim prihlasku
Similar topics
» ENHA SHAMAN - NEPŘIJAT
» Daminn Enha shaman - NEPŘIJAT
» Applepwnzuqt - Bala / Resto - NEPŘIJAT
» Speedoo - Pve Ele Shaman - PŘIJAT
» LunarAngel - Balance / Resto - PŘIJATA
» Daminn Enha shaman - NEPŘIJAT
» Applepwnzuqt - Bala / Resto - NEPŘIJAT