Cilmelya
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Arcane, Bjjforlife - PŘIJAT

+3
Jaquin
Toorop
bjjforlife
7 posters

Goto down

Arcane, Bjjforlife - PŘIJAT Empty Arcane, Bjjforlife - PŘIJAT

Příspěvek pro bjjforlife Tue Mar 26, 2013 4:56 pm

Vaše jméno, jméno postavy, věk: Majo, Bjjforlife, 19 rokov
Alt postava/y (nick, lvl, class, spec): Zuk, 80, druid, resto/feral

Zaměření (PvE + GS): Arcane 5150 PvE
Talenty: main spec Arcane
Profese: Herbalism/Alchemy 450/450
Odkaz na armory: http://armory.twinstar.cz/character-sheet.xml?r=Deimos&cn=Bjjforlife
Odkaz na talenty: http://armory.twinstar.cz/character-talents.xml?r=Deimos&cn=Bjjforlife
Používané addony: DBM, Skada, Quartz, Lose Control, Power Auras, PAB, Cooldowns (ostatné sú vyslovene PvP ako Gladius etc.)
Obrázek svého UI z raidu: http://www.ulozisko.sk/obrazky/600864/aa.jpg (nie je to z raidu, keď tak dodám dodatočne)
Předcházející guildy: Templars of Steel
Důvod odchodu z předchozí guildy: odišlo vedenie, rozpadla sa
Zkušenosti s raidováním na TwinStaru (znalost taktik): NAXX,UD,TOC - 10/25
Čas, kdy můžu hrát WoW (přesné časy): pi - ne: trávim snáď celý čas pri pc takže ktorákoľvek hodina mi vyhovuje, čo sa týka pracovných dní, záleží to od tréningov a školy
Proč právě Cilmelya?: Bol som s vami nejaký ten raid, dobrý kolektív, určite máte veľa skúseností zo sveta PvE ktorím by som sa rád priučil, poznám osobne Tooropa, je to môj bývalí spolužiak zo strednej (dúfam, že sa prihovorí), hladám hlavne kolektív ktorý je už zabehnutý, dá sa s ľudmi pokecať atď.
Komunikační programy: Mumble, TeamSpeak, Skype (čokolvek čo guilda používa nie je problém nainštalovať)
Napiště něco o sobě, co by nás mohlo zaujmout:
Ahojte, pochádzam zo Žiaru nad Hronom, študujem na FZKI v Nitre, trénujem box, mma a bjj súťažne, trénujem dosť často, čo je asi moja najväčšia nevýhoda, mám priateľku, som komunikatívny, nekonfliktný, snaživý, rád sa učim nové veci, som trpezlivý. Čo sa mňa ďalej týka, kludne by mi stačili chodiť nejaké alt raidy, nemám nejaký IMBA equip, ani niesom extra skilled hráč, ale určite mám chuť sa všetkému priučiť od skúsenejších hráčov, ako ste vy. Ide mi hlavne o kolektív, dobrú atmosféru a nejaký ten progress a hlavne skúsenosti.
Kritiku príjmam pozitívne.

EDIT: V infe vidím, že by ste radšej prijali fire mága, ak by bolo velmi naliehavé, mohol by som retalentnúť a kludne začať zbierať equip na fire spec.

bjjforlife

Poèet pøíspìvkù : 1

Návrat nahoru Goto down

Arcane, Bjjforlife - PŘIJAT Empty Re: Arcane, Bjjforlife - PŘIJAT

Příspěvek pro Toorop Tue Mar 26, 2013 6:35 pm

My sa poznáme? Very Happy neviem o tom. Ale nie. Lamku poznám a je to dobrý hráč. Síce som ho v PVE moc nevidel ale tak myslím že keď viete hrať PVP tak aj PVE nie je problém. EQ nemá zlý. Píše že mu nerobí problém prejsť aj na fire čo je +. Ďalšie + raid time vyhovujúci. UI prehladné ale chýba ti Omen kámo. To si stiahneš do budúcnosti (sám ho síce nemám ale mne netreba Very Happy).

Takže môj verdict je určite ÁNO

P.S. : kto mu napíše PROTI už nie je môj KAMARÁT !!!
Toorop
Toorop

Poèet pøíspìvkù : 23

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Jaquin Tue Mar 26, 2013 7:26 pm

Já jsme taky pro. Navíc budeš mít rovnou přímého konkurenta v Mollekaiovi, kterého jsme nedávno nabrali.
Jaquin
Jaquin

Poèet pøíspìvkù : 83

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Booze Tue Mar 26, 2013 9:08 pm

Neviem ja som na vážkach magovia sme zatial asi traja takze neviem ci by sa miesto naslo molekai sa ukazal v dobrom svetle. talenty aj equip ok len ten enchant na backu treba zmenit u mna je to neutral
Booze
Booze

Poèet pøíspìvkù : 32

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Wakka Wed Mar 27, 2013 6:31 am

Osobne som pro , omen ti netreba ma tam to blizard zobrazenie agra v percentach to mu staci . btw takuto prihlašku keby mali všetci Smile normalne do vytrinky a zaramovat xD

Pro urcite konkurencia je zdrava a nemusime doberat word
Wakka
Wakka

Poèet pøíspìvkù : 8

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tiro Wed Mar 27, 2013 7:28 am

Moc pěkná přihláška, dá se říct že mágů máme "dost" ale pro jednoho se místo určitě najde, aspoň bude z čeho vybírat...
Takže PRO
Tiro
Tiro
Admin

Poèet pøíspìvkù : 86

https://cilmelya.forumczech.com

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro swodn Wed Mar 27, 2013 2:16 pm

Prihlaška sa mi páči Smile

AK pretočíš hráče BOOZE konečne bude zaminka pro jeho kick Very Happy Very Happy Very Happy Srandujem Razz

Ja jsem PRO

swodn

Poèet pøíspìvkù : 21

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tiro Thu Mar 28, 2013 4:49 am

přijat 27.3.2013
Tiro
Tiro
Admin

Poèet pøíspìvkù : 86

https://cilmelya.forumczech.com