Aretuza Holy priest - PŘIJAT
+2
Tiro
Booze
6 posters
Strana 1 z 1
Aretuza Holy priest - PŘIJAT
Vaše jméno, jméno postavy, věk: Nikolas, Areruza, 19let
Alt postava/y (nick, lvl, class, spec): Brumik, 80, Druid, Balance
Zaměření (PvE + GS): Holy 5222GS
Talenty: Holy
Profese: JWC/Ench
Odkaz na armory: http://armory.twinstar.cz/character-sheet.xml?r=Deimos&cn=Aretuza (tam bude skôr podla mna ale pvp gear ukazaný)
Odkaz na talenty: http://armory.twinstar.cz/character-talents.xml?r=Deimos&cn=Aretuza&group=1
Používané addony: DBM,GC, GRID
Obrázek svého UI z raidu: no ja som sa v raide nefotil a momentalne nemam ani guildu kde by som si to mohol takto vyfotit
Předcházející guildy: Underatted
Důvod odchodu z předchozí guildy: par mesiacov dozadu som prestal hrať lebo som sa pripravoval na maturitu kedže teraz mám to obdobie, a aj ma potom vyhodil kôly tomu ale momentalne už zas začinam hrať aktivne
Zkušenosti s raidováním na TwinStaru (znalost taktik): NAX,TOC, Onyx
Čas, kdy můžu hrát WoW (přesné časy): po - pá od 1600 do 20:00 (okrem pondelka v tedy mam doučko z anj ) ; so - ne od 8:00 do 00:00
Proč právě Cilmelya?: chtěl bych se k Vám připojit a něco se naučit
Komunikační programy: Mumble, Skype
Ahojte som mongol otec pochadza z kazachstanu a predava kebab do ruky moja matka je proti právny trestanec a pytliak lovec myši srandujem,, Som dosť aktivný hrač aj ked moja priatelka ma dosť obmedzuje ale tak to sa da nejako prekračovať nevzdávam sa čiže mi je jedno ak vypneme aj 50x mna to stale baví nerozčulujem sa a nekonfliktny typ a snažim sa držať poveli leadra guildy ( dúfam že som prihlašku dobre vyplnil prvý krat som to vyplňoval )
Alt postava/y (nick, lvl, class, spec): Brumik, 80, Druid, Balance
Zaměření (PvE + GS): Holy 5222GS
Talenty: Holy
Profese: JWC/Ench
Odkaz na armory: http://armory.twinstar.cz/character-sheet.xml?r=Deimos&cn=Aretuza (tam bude skôr podla mna ale pvp gear ukazaný)
Odkaz na talenty: http://armory.twinstar.cz/character-talents.xml?r=Deimos&cn=Aretuza&group=1
Používané addony: DBM,GC, GRID
Obrázek svého UI z raidu: no ja som sa v raide nefotil a momentalne nemam ani guildu kde by som si to mohol takto vyfotit
Předcházející guildy: Underatted
Důvod odchodu z předchozí guildy: par mesiacov dozadu som prestal hrať lebo som sa pripravoval na maturitu kedže teraz mám to obdobie, a aj ma potom vyhodil kôly tomu ale momentalne už zas začinam hrať aktivne
Zkušenosti s raidováním na TwinStaru (znalost taktik): NAX,TOC, Onyx
Čas, kdy můžu hrát WoW (přesné časy): po - pá od 1600 do 20:00 (okrem pondelka v tedy mam doučko z anj ) ; so - ne od 8:00 do 00:00
Proč právě Cilmelya?: chtěl bych se k Vám připojit a něco se naučit
Komunikační programy: Mumble, Skype
Ahojte som mongol otec pochadza z kazachstanu a predava kebab do ruky moja matka je proti právny trestanec a pytliak lovec myši srandujem,, Som dosť aktivný hrač aj ked moja priatelka ma dosť obmedzuje ale tak to sa da nejako prekračovať nevzdávam sa čiže mi je jedno ak vypneme aj 50x mna to stale baví nerozčulujem sa a nekonfliktny typ a snažim sa držať poveli leadra guildy ( dúfam že som prihlašku dobre vyplnil prvý krat som to vyplňoval )
Anonymní- Anonymní
Re: Aretuza Holy priest - PŘIJAT
No příhláška asi dostačující. Jen si tak říkám, že se připravuješ na maturitu a ta bývá od května do června, takže to nejtěžší Tě teprvé čeká. Co se týká času hraní přes týden, tak jít spát v osm hodin je docela brzo, to se teprve formujeme zatim za mě MENŠÍ pro
ak sa môžem vyjadrit o osmej preto lebo vtedy som s priatelkov
Anonymní- Anonymní
dnes o 18:30 mame togc25 ak nemas id tak bud online ozvem sa ti
Booze- Poèet pøíspìvkù : 32
konečně holy priest a ne tupej discant pro na zkoušku
Odbornik- Poèet pøíspìvkù : 33
Prijatý napiš si o inv niekomu z gildy: Booze Tiro Odbornik
Booze- Poèet pøíspìvkù : 32