Picachu holy priest - NEPŘIJAT
4 posters
Strana 1 z 1
Picachu holy priest - NEPŘIJAT
Vaše jméno, jméno postavy, věk: Josef, Picachu, 18let
Alt postava/y (nick, lvl, class, spec): Tvrdejstozar, 80lvl, shaman, ele/enha(ale mam eq i eq na resto)
Akiramywife, 58lvl, chci jet Blood tank
Zaměření (PvE + GS): Holy 4700GS cca
Talenty: Discipline (pvp), Holy (pve)
Profese: Tail/Ench
Odkaz na armory: http://armory.twinstar.cz/character-sheet.xml?r=Deimos&cn=Picachu
Odkaz na talenty: http://armory.twinstar.cz/character-talents.xml?r=Deimos&cn=Picachu&gn=Strazce+Mrtvych
Používané addony: DBM, XPerl
Předcházející guildy: Deimos horda (Beast of Twilight, Titans) a na Phobos ( VOSA sro)
Důvod odchodu z předchozí guildy: špatný kolektiv
Zkušenosti s raidováním na TwinStaru (znalost taktik): NAX,UD,TOC,TOGC 10 FC a 25 jsem skončil progres u Anuba. ICC jsem procesoval na jiném serveru.
Čas, kdy můžu hrát WoW (přesné časy): po - pá od 17:00 do 23:00 ; so - ne od rána do nevím :-D…těžko říct takhle ale většinou mám čas každý den
Proč právě Cilmelya?: Viděl jsem pár lidí od vás dobřě equipnutý, tak proč to nezkusit a myslím si, že máte dobrý kolektiv
Komunikační programy: Mumble, TeamSpeak3, Skype
Napiště něco o sobě, co by nás mohlo zaujmout: Zdar, pocházím z Borohrádku. Jsem vyučený kuchař. Dělám denní nástavbu v oboru Podnikání, ve volném čase si skočím na trénink Vale Tuda(asi vám to nic říkat nebude ), teda teď už moc ne po 2letech mě to trochu omrzelo , hraji wow, a piju.
Alt postava/y (nick, lvl, class, spec): Tvrdejstozar, 80lvl, shaman, ele/enha(ale mam eq i eq na resto)
Akiramywife, 58lvl, chci jet Blood tank
Zaměření (PvE + GS): Holy 4700GS cca
Talenty: Discipline (pvp), Holy (pve)
Profese: Tail/Ench
Odkaz na armory: http://armory.twinstar.cz/character-sheet.xml?r=Deimos&cn=Picachu
Odkaz na talenty: http://armory.twinstar.cz/character-talents.xml?r=Deimos&cn=Picachu&gn=Strazce+Mrtvych
Používané addony: DBM, XPerl
Předcházející guildy: Deimos horda (Beast of Twilight, Titans) a na Phobos ( VOSA sro)
Důvod odchodu z předchozí guildy: špatný kolektiv
Zkušenosti s raidováním na TwinStaru (znalost taktik): NAX,UD,TOC,TOGC 10 FC a 25 jsem skončil progres u Anuba. ICC jsem procesoval na jiném serveru.
Čas, kdy můžu hrát WoW (přesné časy): po - pá od 17:00 do 23:00 ; so - ne od rána do nevím :-D…těžko říct takhle ale většinou mám čas každý den
Proč právě Cilmelya?: Viděl jsem pár lidí od vás dobřě equipnutý, tak proč to nezkusit a myslím si, že máte dobrý kolektiv
Komunikační programy: Mumble, TeamSpeak3, Skype
Napiště něco o sobě, co by nás mohlo zaujmout: Zdar, pocházím z Borohrádku. Jsem vyučený kuchař. Dělám denní nástavbu v oboru Podnikání, ve volném čase si skočím na trénink Vale Tuda(asi vám to nic říkat nebude ), teda teď už moc ne po 2letech mě to trochu omrzelo , hraji wow, a piju.
pikachu- Poèet pøíspìvkù : 4
Re: Picachu holy priest - NEPŘIJAT
Ahoj, na armory vidím jen pvp equip, achievy víceméně žádné. Možnost equipnout se jedině s worldem, který si několikrat tydne slozime a leadrujeme. Co se týče talentů a všeho ostatního, to nechám promluvit jine... az te zachytnu ve hre, tak se podívam jaky mas equip, gemy, enchanty... zatim neutral
Čau, je to tak že zatím chodím pvp když nemám kvalitní pve guildu...pve eq zatím sbírám no
PVE len 4600+ GS s tym ze mas par pvp itemou. Je to hodne malo. ale problem vidim len v tom geare. Skus na tom zapracovat a potom sa nam ukazes ako ti to ide v raide.....
tapo- Poèet pøíspìvkù : 4
Na jakém serveru jsi chodil ICC, smím-li se zeptat?
Jaquin- Poèet pøíspìvkù : 83
Anathema, Planyx, deffender...další si nevzpomínám, hlavně už je to déle
jsem v guilde teprve chvilinku ale nemuzu si to odpustit..................opravdu si myslis ze s pvp eq se muzes hlasit do pve guildy.......dalsi vec myslis si ze plamyx anathema muzes porovnavat s taktikama na twinstaru.....sice muj nazor je zde k nicemu ale nejsem si jist ze holy priest bez jakehokoliv healovaciho adonu by se nam hodil :)a nejsem si zrovna jist jestli s takovim eq by te vzali do BoT a jeste k tomu na anuba byl jsem tam vim o cem tam je rec tot muj nazor .....zbytek at rozhodne vedeni
Anonymní- Anonymní
Ano myslím si že mužu na doequipnutí...taktiky totiž znám...druhá věc žádný taktiky jsem neporovnával ani porovnávat nebudu jen jsem konstatoval kde jsem chodil icc..třetí věc healovací addon nepotřebuji stačí mi xperl na healování a v BoT jsem byl měl jsem jiného priesta totiž klidně se tam zeptej ..ještě něco?
O tomto ses ale nezminil toto byl muj nazor na tebe jaks em rikal zbytek necham na vedeni
Anonymní- Anonymní
Similar topics
» Trixo Holy priest - PŘIJAT
» Aretuza Holy priest - PŘIJAT
» Tyrgor-D priest - NEPŘIJAT
» Prstulqa Sh priest - NEPŘIJAT
» Kdsko Shadow Priest - NEPŘIJAT
» Aretuza Holy priest - PŘIJAT
» Tyrgor-D priest - NEPŘIJAT
» Prstulqa Sh priest - NEPŘIJAT
» Kdsko Shadow Priest - NEPŘIJAT
Strana 1 z 1